dimecres, 29 de juny del 2011

BARCELONA TORNA A L´ERA ROMANA AMB LA FIRA ROMANA AL CARRER CONSELL DE CENT.





La Nostre Fàbrica de Somnis esta present en tots els actes on es convidada i pot fer una actuació o també la Nostre Directora demostrant els seus dots de Presentadora.La I Fira Romana a Barcelona ha sigut aquí al Nostre Barri , amb la Nostre gent i els Nostres Carrers.


Barcelona el 18 i 19 Juny va tornar a ser Romana desprès de 2000 anys. Va ser una idea que la van possar en pràctica, la Fundació Cultural Joan Pelegri, Barcino Orients i l´Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Una idea molt interessant on la Cultura i el Comerç als Carrers al abast de tothom.

Una Fira preciosa on algunes alumnes i la mestra es van transformar en aquella època i damunt del Escenari van pujar d´augtentiques romanes van ballar i tocar instruments van demostrar que a l´era Romana ja hi ballava lafàbricadesomnis.



Van ser uns dies molt macos i especials, poder participar en aquestes iniciatives al Barri es tot un Privilegi.



dissabte, 18 de juny del 2011

LAIA PASCUAL SEGUINT ELS PASSOS DE LA SEVA MARE I MESTRA Sònia Alonso


Laia Pascual 
           "La Dansa es la seva manera de Viure".

La Laia Pascual , porta trepitjant escenaris desde els seus tres anyets, i per ella l´escenari es com estar a casa seva , es on estrova més còmoda i on demostra que la seva Vocació i Disciplina es BALLAR.

La Seva magnífica Formació en la Dansa i les seves Disciplines fan d´ella una  clara Mostra de la Dansa.

La Laia ha crescut a sobre dels escenaris , admira i Respecta per sobre de tot  la Disciplina.

FI DE CURS ESPECIAL PER A LA DIRECTORA DE LA FÀBRICA DE SOMNIS Sònia Alonso





Un dia molt especial per a la Nostre Directora, mestra i coreografa, Sònia Alonso ,

ja que al Casinet d´Hostafrancs es on va iniciar les seves primeres i propies coreografies i on va rebre els seus primers reconèixements.


El Casinet s´el estima moltissim, i va ser un dia EMOTIU i MOLT IMPORTANT, ja que poc a poc els seus SOMNIS´s´estan fent realitat.

divendres, 17 de juny del 2011

FI DE CURS SOLIDARI " 5 Juny 2011"

FI DE CURS 5/6/11


AL " CASINET D´ HOSTAFRANCS "






Finalment va arrivar el dia esperat per tota la Fàbrica de Somnis, el FI DE CURS, va ser un dia fantàstic , meravellòs, les alumnes van estar espectaculars, molt Disciplinades, ben organitzades i van demostrar que són ballarines de cap a peus.


El dia va ser molt intens vem estar amb l´Acte de Sortida de la Bicicletada Solidaria per Àfrica i vem continuar amb al Nostre Festival Solidari, ja que aquest any vem fem un Fi de Curs,


ESPECIAL, vem reunir diners per Àfrica, així que la Fàbrica va ser SOLIDARIA.


Desde la Fàbrica de Somnis us donem les gràcies per formar part d´una trajectòria plena d`exits, on s´ensenyar una Disciplina no es l´unic objectiu sinó transmetre el sentit de l´esforç i superació a la vida, ja que Tot es pot aconseguir amb Dedicació i Esforç.


Felicitats Ballarinesssss!!!

dijous, 2 de juny del 2011

LA FÀBRICA DE SOMNIS VISITA SANTS 3 RADIO



La Fàbrica de Somnis visita SANTS 3 Ràdio , ens conviden al Programa d´ESPORTS al Barri de Jordi Suñè. La nostre sorpresa va ser que no nomès visitavem la Radio i tot esls seus Arxius i estudis de Gravació, sinò que també vem entrar en Directe al Programa i les Nostres nenes van poder explicar i fins i tot Ballar en Directa a la Radio.


Va ser un dia Molt ESPECIAL, per recordarr..


LA FÀBRICA DE SOMNIS BALLA PER ÀFRICA FESTIVAL SOLIDARI.







LA FÀBRICA DE SOMNIS de Sònia Alonso , Balla per Àfrica, Festival Solidari , contribuim amb la formació educativa de molts nens d´Àfrica, amb el projecte " Apadrina una bicicleta".

Diumenge dia 5 de Juny , apartir de les 11h al Casinet d´Hostafrancs,

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: