dijous, 29 de març del 2012

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CURS 2012-2013

Benvingudes families ,

Tenim el plaer d´informar que ja teniu a la vostre disposició les Inscripcions OBERTES per el Proper CURS 2012-13.


Podeu obtenir els fulls d inscripcions a la Nostre Escola, o be mitjançant el Nostre Blog on podreu clikar l´opció d´Inscripcions , l´ompleneu i podeu fer la tramitació a la pròpia Escola on s´explica tot el Nostre funcionament .


La Fàbrica de Somnis ofereix places per alumnes desde els 3 anyets i sobretot i el més important que sempre es realitzen grups d´alumnes per edats (motiu importantissim psicomotriu) i per Nivells.


Les classes tenen un nombre limitat d´alumnes i s´aniran fent el recull d´Inscripcions fins Omplir Places i fer el Tancament de Curs.

dilluns, 26 de març del 2012

AUDICIONS AL TEATRE SANT MEDIR

El curs ja esta en la seva recta final i hi han les ultimes audicions. El Divendres 23 de Març al Teatre Sant Medir es van fer aquestes audicions amb part de l´alumnat, van estar a l´alçada i excel.lents.
Felicitats a totesss!!!





dilluns, 5 de març del 2012

LA FÀBRICA DE SOMNIS AMB ELS DISMINUITS PARRÒQUIA SANT MEDIR


Nois i Noies Disminuits de Sant Medir.
Dissabte es va iniciar el nou Projecte Personal i Professional de la Sònia Alonso amb Nois i Noies de l´Associació de Disminuits del Districte Sants Monjuïc.
Va ser una tarda molt maca plena d´il.lusions i ganes d´aprendre i col.laborar tots Junts.



La Dansa i la metodologia adoptada va ser molt útil i molt adecuada, van saber comunicar-se i adaptar-se a la seva nova Mestra .

Avui Diumenge hem estat Treballant amb els Nois i Noies Disminuits de la Parròquia Sant Medir, han estat com mai Contents, amb molta il.lusió i sobretot hem estat molt molt be Junts.
Al Finalitzar la Classe s´ha realitzar un Berenar per tots plegats.


Un petonàs ben fort per totsss hi ha seguir treballant per poder aprendre a Ballarrr........

divendres, 2 de març del 2012

NOU PROJECTE PERSONAL I ACADÈMIC PER A LA SÒNIA ALONSO DANSA PER A DISCAPACITATS






El Grup de Nois i Noies de l´Associació de
Disminuits del Districte Sants-Montjuïc
al Local Artesà del Barri d´Hostafrancs.


Parlar de Dansa per a discapacitats en aquestes èpoques, és parlar d' una disciplina nova i poc abordada al nostre país.

El valor de la Dansa és: La comunicació no verbal, L´alliberament emocional, relaxació física, increment de la consciència de si mateix.
Ens hem donat l'oportunitat d'utilitzar aquesta alternativa més de treball amb la nostra gent amb discapacitat intel · lectual, observant beneficis psicopedagògics i físic-emocionals en els nostres nens, basant-nos en la utilització de la dansa com una forma creativa d'expressió pròpia i com un mitjà d'organitzar pensaments i sentiments a formes i continguts que ja han estat discutits extensament amb professors de dansa, investigadors, antropòlogs i psicòlegs; recolzant-nos també en la premissa que la dansa per a discapacitats sigui reconeguda com una pràctica professional i aprovada com a intervenció terapèutica per a nens, adolescents i de la tercera edat amb necessitats especials.

ROL D' AQUESTA NOVA METODOLOGIA D´ INCLUSIÓ.

El rol de la dansa en discapacitat ha de ser molt participatiu i actiu, ha de ser capaç de:

"Influir amb la forma i el contingut del moviment per dirigir-lo cap als objectius dansaires / terapèutics."Modelar el desdoblement de possibilitats del moviment.

"Obrir camins cap a la comunicació a un nivell pre-verbal."Implicar la persona en el moviment, mostrant-li que és important i desitjable.


DANSA I DISCAPACITAT.......Les persones amb discapacitat necessiten valorar i ser valorades, dins d'un clima adequat de contenció afectiva, alegria i seguretat, que els permetin expressar-se lliurement. Durant les sessions les persones experimentaran alegria, descobriran aprenentatges i s'exerceixen noves possibilitats, desenvoluparan l'autonomia i la coordinació i milloressin els seus moviments & La Dansa permet expressar sentiments i exterioritzar emocions, sensacions, alegries, pors o angoixes sense la necessitat d'un llenguatge fluid i clar.

Afavoreix el desenvolupament psicomotor i socioafectiu, aconseguint harmonia en l'estructura de l'esquema corporal, espaial i temporal. Constitueix un bon mitjà per establir relacions i vincles sans.Aporta confiança i un major coneixement sobre els límits i capacitats personals .

El Meu projecte personal i professional l´exercirè amb il.lusió , amb dedicació i sobretot valorant tot allò que aportarè i el més important el que m´aportaràn.

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: