dimarts, 16 d’octubre del 2012

LA FÀBRICA ESTA AMB LES ÚLTIMES TENDENCIES " SWING- LINDY HOP "



La Fàbricadesomnis de la mà de la Nostre Directora Sònia Alonso, sempre esta amb les últimes tendències.

El Swing , la música i els seus balls com el Lindy- hop, són també una de les noves incorporacions .
Una  Disciplina dels anys 30 , i que de ven  segur  us deixaran ben bocabadats.

En Swing ,  l´energia ,la força i  la magia dels seus moviments de les mans de les Nostres alumnes, un espectacle infantil assegurat..

 Us explicarem una mica de la història del Swing,---

El swing és un estil de jazz que va néixer durant la dècada dels ‘30 . El swing es va gestar al llarg dels anys 30, i cap al 1935 s'havia consolidat com a un estil dominant de la música popular als Estats Units i una part acceptada del vocabulari jazzístic, evolucionant des de l'anterior "sweet music". 
El swing era una música composta, encara que amb un petit espai per a la improvisació, i curosament orquestrada, establint sovint forts contrastos entre els metalls (trompetes i trombons) i els instruments de canya (clarinets i saxòfons). Es tocava amb suavitat i amb un lleu rubato (o "swing" rítmic), encara que amb una acurada precisió de conjunt.
Una altra característica del estil del swing és el riff, una frase melòdica o harmònica que es desplaça de secció en secció.

També s'anomena swing a l'estil de ball acompanyat per la música swing. Aquest estil sorgeix inicialment als estats del sud dels EUA com a formes improvisades de passos de ball sobre els estils musicals de ragtime, jazz i dixieland.
Més tard, durant la predepressió econòmica, les comunitats afro-americanes de ChicagoNew Orleans i Nova York van començar a ballar una música que sintetitzava els estils de ragtime, jazz i Charleston, creant un nou ball anomenat Lindy Hop amb passos de nova creació però també amb passos heretats d'altres balls, com per exemple el Charleston, el Texas Tommy, el Big apple, el Breakway, etc. Un dels seus principals fundadors va ser Frankie Manning.

El Swing us enamorarà..... ara també en mans de la Nostre Fàbrica de Somnis


dissabte, 6 d’octubre del 2012

ACTUACIÓ LAFÀBRICADESOMNIS A LA FESTA MAJOR D´HOSTAFRANCS

La Nostre Escola  participa en tots els Actes i Activitats del Barri on es Convidada. No podia faltar
Dissabte 6 d´Octubre , a La Festa Major D´Hostafrancs  Organitzat per la FAECH , per Segon any i compartint  projecte a la Diada de la Bicicletada  Solidaria a favor de Burkinafaso (Àfrica).
L´Escola ha presentat un Musical i Diferents Ritmes Musicals. La Diada ha sigut molt maca i les alumnes han Brillat com ens tenen ben acostumats....


Felicitatsss a totes  !!!!

ESPIRALS  I  i  II

MUSICAL  MECANO " hoy no me puedo .... levantar"
"UH OH No Ting Por" de la Fàbrica  amb les ESPEGATS

" This Girl " i la Caixa de Música
ESPEGATS  i ESPIRALS " Ritmes LLatins i              AYER LA VÍ "


Totes juntes amb Gustabo lima " Balada Boa"

Aquí us deixem el Record d´Una diada de Ball que vosaltres les protagonistes heu fet realitat...






                                                                                               

divendres, 5 d’octubre del 2012

7ª FIRA MEDIEVAL A CREU COBERTA


La Fira  Medieval va ser la primera  fira d’aquestes característiques celebrada a la ciutat de Barcelona, i que ha servit d’inspiració a altres eixos per a altres  fires molt diverses que s’organitzen arreu. 
Per  aquests  projectes  les institucions de  la ciutat,   del país i de l’ estat  han  guardonat en  nombroses   ocasions l’Associació de Comerciants Creu Coberta. 

Aquest  passat cap de setmana es va celebrar la 7ena Fira Medieval a Creu Coberta. Una  fira de molt

d èxit  i que desprès que el Dissabte ploguès i deixès els carrers buits ,  Diumenge va ser tot un Exit,  els firaires de qualitat, les actuacions,els talleristes, les atraccions infantils, tot va fer que arrives aser una fira excel.lent.

Per cinquè any la Fàbricadesomnis  ha esta representada per la Sònia Alonso.
La Sònia  als escenaris Presentant les actuacions.


I a la carpa de l´associació de comerciants Creu-Coberta  la Laia i en Vicens  .
El Alcalde De Barcelona  el Sr.Trias i el Regidor del Districte  i el President de l´Associació Sr. Llanas , van venir a la nostre Carpa a felicitar-nos personalment.


Per Nosaltres es tot un orgull poder participar en tots els actes que es produexen al Nostre Barri perquè tots i cada un de Nosaltres som i Fem BARRI !!
Visca el Nostre Barri!!

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: